Verzending en retourneren - Vera Bella
Gratis verzending vanaf 25 euro

 Verzending

Bestellingen binnen Nederland worden binnen drie tot vijf werkdagen verzonden. Wij versturen alle bestellingen via Post NL. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen nadat je betaling binnen is. Houdt er rekening mee dat er op zondagen en feestdagen niet bezorgd wordt. La Vera Bellezza is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden producten.

Retourneren

Onze producten zijn uniek en met de hand gemaakt. Dit betekent dat de foto op de website iets kan afwijken van het ontvangen product.

Retouren voor de sieraden:

Bepaalden sieraden bevatten een gold plated coating. Probeer water en of parfum te vermijden zo blijft je product langer mooi. Wanneer bij ontvangst het artikel niet naar wens is, mag je dit artikel retourneren binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen.

Je kunt dit ons laten weten via info@verabella.nl, de reden en ordernummer graag erbij vermelden.

Je dient het product dus binnen 14 werkdagen terug te sturen in originele/ongebruikte staat. Indien het product beschadigd is en niet in originele staat wordt teruggestuurd kan Vera Bella een waardevermindering toepassen ten aanzien van het teruggestorte bedrag.

Retouren Vera Bella Home collectie:

Wanneer bij ontvangst het artikel niet naar wens is, mag je dit artikel retourneren binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen.

Je kunt dit ons laten weten via info@verabella.nl, de reden en ordernummer graag erbij vermelden.

Je dient het product en verpakking dus binnen 14 werkdagen terug te sturen in originele/ongebruikte staat. Indien het product beschadigd is en niet in originele staat wordt teruggestuurd kan Vera Bella een waardevermindering toepassen ten aanzien van het teruggestorte bedrag.

Daarom is het extra belangrijk om de originele verpakking weer mee terug te sturen zodat het product niet beschadigd.

Zodra je het product retour gaat sturen, willen wij je er op attenderen dat dit op eigen risico van de klant is. Ook betaal je zelf de retour kosten om het terug te zenden naar ons. Om het zo snel en goed mogelijk af te handelen, is het handig om een briefje bij je pakketje toe te voegen waarop jouw naam, ordernummer, bankgegevens en totaalbedrag staan. Zo kunnen we het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, terugstorten op je bankrekening. Binnen 14 dagen (na ontvangst van het gerouteerde product) zullen wij de terugbetaling verrichten.

Retouradres

Vera Bella
Achter de Blauwe Hand 1
4811 VD Breda

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.